ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
Δες περισσότερα
Εστιατόρια
Προσφορές Εστιατορίων
Το ημε/λόγιο του Καλοφαγά
Σχολές Μαγειρικής
Συνταγές
Blog
Delivery
BLOG

Αρθρογραφία
Μάρτιος 2015
25/03/2015 Αριάνι - Ayran
18/03/2015 Μπανάνες. Ώριμες ή άγουρες;
03/03/2015 3 Μαϊου - Διεθνής ημέρα πιτόγυρου!
Φεβρουάριος 2015
26/02/2015 Πετάτε τα τσόφλια των αυγών; Ξανασκεφτείτε το
18/02/2015 15 «υγιεινά» τρόφιμα, που στην πραγματικότητα βλάπτουν
16/02/2015 15 «υγιεινά» τρόφιμα, που στην πραγματικότητα βλάπτουν
12/02/2015 Τα έθιμα της Τσικνοπέμπτης
03/02/2015 Αποτοξινωτικό νερό - Διάσπαση λίπους
Δεκέμβριος 2014
16/12/2014 Βγαίνουμε Αθήνα
11/12/2014 Ζεστά ροφήματα απ’ όλο τον κόσμο!
Νοέμβριος 2014
25/11/2014 Αγαπημένες γεύσεις που οφείλονται σε ατύχημα
19/11/2014 Αγαπημένες γεύσεις που οφείλονται σε ατύχημα
13/11/2014 Οι τρεις καλύτεροι τρόποι για να μη μαυρίζει το κομμένο αβοκάντο
01/11/2014 Τι λάθος κάνουμε με το σκόρδο
Οκτώβριος 2014
27/10/2014 Τροφές που χαρίζουν λαμπερό δέρμα
Blog για καλοφαγάδες
Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, διαβάζουμε πολύ όμως και πολλά.
Όποτε βρίσκουμε κάτι χρήσιμο, θα σας ενημερώνουμε. Αν έχετε κι εσείς κάτι ενδιαφέρον που θέλετε να μας πείτε, στείλτε μας το κείμενό σας στο info@eat.gr
Οι τρεις καλύτεροι τρόποι για να μη μαυρίζει το κομμένο αβοκάντο
Ένα αβοκάντο συνήθως δεν καταναλώνεται ολόκληρο και το μισό που μένει συνήθως μαυρίζει πριν προλάβουμε να το καταναλώσουμε.
Παρακάτω θα βρείτε τους τρεις καλύτερους τρόπους για να διατηρηθεί το κομμένο αβοκάντο, όσο περισσότερο γίνεται φρέσκο και πράσινο…

Η μέθοδος με το Κρεμμύδι
Χοντροκόψτε ένα τέταρτο του κρεμμυδιού σε μεγάλα κομμάτια και τοποθετήστε τα στο κάτω μέρος ενός δοχείου που να κλείνει και στη συνέχεια, τοποθετήστε το μισό αβοκάντο με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω. Σφραγίστε το δοχείο και φυλάξτε το στο ψυγείο. Ευτυχώς, επειδή η φλούδα είναι το μόνο μέρος του αβοκάντο που έρχεται σε επαφή με το κρεμμύδι, η σάρκα δεν θα πάρει καμία γεύση. Και μπορείτε να φυλάξετε τα κρεμμύδια για μελλοντική χρήση!

Η μέθοδος με το Ελαιόλαδο
Αλείψτε το κομμένο αβοκάντο με ένα πινέλο, με ελαιόλαδο. Το λάδι θα δημιουργήσει ένα φίλμ προστασίας στη σάρκα για να μην έρχοναι σε άμεση επαφή με τον αέρα, αποτρέποντας την οξείδωση. Αποθηκεύετε το αβοκάντο σε ένα αεροστεγές δοχείο, στο ψυγείο.

Η μέθοδος με το χυμό Λεμονιού
Μπορείτε επίσης να αλείψετε τγ σάρκα του αβοκάντο με χυμό λεμονιού - το κιτρικό οξύ στο χυμό λεμονιού επιβραδύνει δραματικά τη διαδικασία μαυρίσματος. Και πάλι, αποθηκεύστε σε ένα αεροστεγές δοχείο για επιπλέον προστασία.
Από:food52.com
Διεύθυνση: Θηβών 510, Ίλιον, E-mail: info@eat.gr, Τηλ.: 210 5053003
Powered by Atnet Communications A.E.