ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
Δες περισσότερα
Εστιατόρια
Προσφορές Εστιατορίων
Το ημε/λόγιο του Καλοφαγά
Σχολές Μαγειρικής
Συνταγές
Blog
Delivery
ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ

Καταχωρηθείτε στο eat.gr
Απλό μέλος Επιχειρηματίας Προμηθευτής Τιμοκατάλογος
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ (ΒΑΣΙΚΗ)
- ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση της επιχείρησής σας.
- Καταχώρηση με 1 κεντρική φωτογραφία & κείμενο πλήρης παρουσίασης

Καταχωρείστε την επιχείρησή σας εντελώς δωρεάν! Εισάγετε μία φωτογραφία και τα στοιχεία του εστιατορίου σας (όνομα μαγαζιού, διεύθυνση, τηλέφωνο, κατηγορία εστιατορίου, κατηγορία κουζίνας και ιστοσελίδα) ΔΩΡΕΑΝ για πάντα και μπείτε στο μεγαλύτερο portal για το φαγητό!

Στη δωρεάν καταχώρηση εμφανίζεται διαφημιστικό υλικό τρίτων μέσα στην σελίδα εταιρικής σας παρουσίασης.


ΕΓΓΡΑΦΗ
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Αναλυτική περιγραφή συνδρομητικών υπηρεσιών
- Καταχώρηση μενού
Μπορείτε να καταχωρήσετε το μενού με τις τιμές σας και να το ανανεώνετε κάθε φορά που κάποιο πιάτο αλλάζει, προστίθεται, αφαιρείται. Έτσι οι πελάτες σας θα ξέρουν τι να περιμένουν...
-Καταχώρηση δρώμενων
Έχετε κάποια σημαντική βραδιά, διοργανώνετε κάποιο event και θέλετε να το διαφημίσετε; Καταχωρήστε το στο eat.gr και δείτε το να εμφανίζεται στη σελίδα του εστιατορίου σας, αλλά και στο δικό μας "Ημερολόγιο του Καλοφαγά", στις σελίδες του eat.gr & στη σελίδα μας στο Facebook.
-Facebook post στη σελίδα του eat.gr
Η δύναμη των social media είναι αδιαμφισβήτητη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για σελίδες επιχειρήσεων με χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές. Οι φίλοι του eat.gr στο Facebook είναι και φίλοι των συνεργατών μας! Γι'αυτό, επιλέγουμε μαζί το θέμα, το λόγο, την αφορμή και 2 φορές το χρόνο αναρτούμε για εσάς ένα δυνατό post στη σελίδα μας στο Facebook, που σας αφορά...
- Καταχώρηση προσφορών
Διαμορφώστε ειδικές τιμές για τους επισκέπτες του eat.gr και προωθείστε τις προσφορές σας μέσα από τη σελίδα του εστιατορίου σας και μέσα από την ειδική ενότητα του eat.gr. Συνδέστε τις προσφορές σας με Ειδική κάρτα Μέλους, αποκλειστικά για τους φίλους του eat.gr και διαφοροποιηθείτε!
- Κλαδική αποδελτίωση
Ενημερωθείτε για οτιδήποτε αφορά το χώρο της μαζικής εστίασης με καθημερινή κλαδική αποδελτίωση από το eat.gr
- Κοινότητες Οπαδών (my eaters)
Τους αρέσει το εστιατόριό σας. Θέλουν να ενημερώνονται για τα νέα σας. Θέλουν να μαθαίνουν πρώτοι τις προσφορές σας,τα event που διοργανώνετε, τα καινούργια πιάτα που σερβίρετε... Μάθετε για τους οπαδούς σας της επιχείρησής σας, τους eaters σας και φέρτε τους κοντά σας.
- Αγγελίες εργασίας
Ψάχνετε για σεφ, για σερβιτόρο ή για μπάρμαν; Ανεβάστε την αγγελία σας με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας και δημοσιεύστε την στους επισκέπτες του eat.gr


ΕΓΓΡΑΦΗ

Αυτές είναι οι τιμές και οι υπηρεσίες μας για την ώρα. Οι Υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται κάθε φορά που θα προσθέτουμε κάτι καινούργιο... Οι Υπηρεσίες μας, όχι οι τιμές μας!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να κανονίσουμε ένα ραντεβού για να μιλήσουμε από κοντά, επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο sales@eat.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 6981045169.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις τιμές μας ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ
Όλες οι επιχειρήσεις δεν είναι ίδιες, έχουν όλες όμως δικαίωμα στην διαφήμιση. Το eat.gr μπορεί να διαμορφώσει μαζί σας ειδικά πακέτα διαφήμισης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δικού σας εστιατορίου.ΕΓΓΡΑΦΗ
Διεύθυνση: Θηβών 510, Ίλιον, E-mail: info@eat.gr, Τηλ.: 210 5053003
Powered by Atnet Communications A.E.