ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
Δες περισσότερα
Εστιατόρια
Προσφορές Εστιατορίων
Το ημε/λόγιο του Καλοφαγά
Σχολές Μαγειρικής
Συνταγές
Blog
Delivery
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνές Ερωτήσεις
Κατά την επίσκεψη του χρήστη/συνδρομητή στην ιστοσελίδα www.eat.gr και προκειμένου να κάνει χρήση ή αγορά των εκάστοτε προσφορών η υπηρεσιών του eat.gr, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί του, είναι πιθανό να ζητηθεί από τον χρήστη να δηλώσει προσωπικά στοιχεία που τον αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης/συνδρομητής οπουδήποτε στις σελίδες του eat.gr και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Η ιστοσελίδα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/συνδρομητών για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένοι στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας, τα οποία στοιχεία και διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της σχέσης του χρήστη/συνδρομητή και της εταιρίας ΕΑΤ ΕΠΕ.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης/συνδρομητής στην ιστοσελίδα www.eat.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το eat.gr, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και ολοκλήρωση των υπηρεσιών που χρησιμοποιεί ο χρήστης/συνδρομητής. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο χρήστης/συνδρομητής έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ/ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα www.eat.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το email) μόνο όταν γίνει συνδρομητής και προχωρήσει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για προσφορά προϊόντων/υπηρεσιών ή εάν επιλέξει να λαμβάνει τα ενημερωτικά μας email.

Πληροφορίες που αφορούν την αγορά και ενεργοποίηση προσφοράς: Τα απαραίτητα στοιχεία για αγορά και ενεργοποίηση της εκάστοτε προσφοράς είναι το ονοματεπώνυμο του χρήστη, η ηλεκτρονική του διεύθυνση καθώς και τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας. Συνοπτικά, ζητάμε μόνο τις πληροφορίες που μας είναι απαραίτητες ώστε ο χρήστης/συνδρομητής να συμμετάσχει με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ
Ο χρήστης/συνδρομητής αποδέχεται και συναινεί όπως η ΕΑΤ ΕΠΕ, υπό τους όρους των διατάξεων του Ν.2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί από το Ν.3471/2006 και σήμερα ισχύει, θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα του, τα οποία θα περιέρχονται σε γνώση αυτής (της ΕΑΤ ΕΠΕ) από την επίσκεψη του χρήστη/συνδρομητή στο www.eat.gr με σκοπό:

κάθε συναφή με τα ανωτέρω ενέργεια.

COOKIES
Η ΕΑΤ ΕΠΕ, μέσω της ιστοσελίδας www.eat.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί Cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών της ιστοσελίδας. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη/συνδρομητή, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το www.eat.gr να συλλέγουν δεδομένα για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να επιτρέπουν τη συλλογή πολλαπλών επιλογών του χρήστη/συνδρομητή, και την αναγνώριση χρηστών/συνδρομητών και να διευκολύνουν την πρόσβασή τους στην ιστοσελίδα. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Το eat.gr χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο της Εταιρίας.

Επισημαίνεται ότι τα Cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα.

Διεύθυνση: Θηβών 510, Ίλιον, E-mail: info@eat.gr, Τηλ.: 210 5053003
Powered by Atnet Communications A.E.